Ferieaktiviteter for skolebørn i Viborg Kommune

De Kommunale Ferieaktiviteter for skolebørn finder sted 2 gange årligt i henholdsvis vinter- og efterårsferien, som ligger i uge 7 og uge 42.

Viborg Bibliotekerne koordinerer og faciliterer ferieaktiviteterne i Viborg Kommune. De forskellige aktiviteter i uge 7 og uge 42 er arrangeret og afviklet af kommunens foreninger, klubber og institutioner.

Ferieaktiviteterne har egen hjemmeside, eget billetsystem og sørger for en fælles markedsføring af alle aktiviteter. Billetsystemet kan benyttes af deltagende arrangører efter behov.

Alle kommunens familier med elever i 0.-6. klasse får information om Ferieaktiviteterne gennem Aula. Som arrangør får man således markedsføring i hele kommunen og en øget opmærksomhed omkring de aktiviteter, der generelt tilbydes i foreningen/klubben/institutionen.

Alle tilmeldte aktiviteter vises i vores folder som sendes ud på AULA. De kommer desuden her på Ferieaktiviteters hjemmeside og der vil være henvisninger fra Det sker/Kultunaut til Ferieaktiviteters program. Som forening, institution eller klub anbefaler vi, at I opretter jeres aktiviteter på de sociale medier.